-
پنجشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۳۳ ب.ظ
-
۱۵

تنوع غذایی همیشه باعث تحریک اشتها میشود؛ یعنی هر چه تعداد خوردنیها و آشامیدنیهایی که در معرض دید قرار میگیرند، بیشتر باشد، رغبت بیشتری به خوردن از همه آنها ایجاد میشود. تصور کنید یک نوع چلوخورش برایتان آماده کرده باشند. تا میزان معینی میتوانید از آن بخورید. چون بعد از مدت کوتاهی سیر و دلزده میشوید. اما وقتی دو نوع پلو و خورش، سه نوع غذای بدون برنج همراه با چند نوع نوشابه و دوغ مقابل شما بگذارند، طبیعی است دلزده نمیشوید و از هر کدام قدری میخورید. همین حجمهای کوچک غذا وقتی کنار هم جمع شوند مطمئنا بیش از مقدار عادی و نرمال خواهند شد.ترشی دقیقا همین کار را با ذائقه میکند. تنوع مواد به کار رفته در ترشی طعمهای مختلف میسازد؛ کلم، هویج، شلغم، فلفل، سیر، سیب زمینی و بسیاری میوهها و سبزیهای دیگر.