-
پنجشنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۰۶:۱۴ ب.ظ
-
۲۰

تحقیقات جدید پژوهشگران در موسسه تحقیقاتی کالج پزشکی پن در ایالت پنسیلوانیا نشان میدهد که خوردن آلو میتواند برای سلامت استخوانها مفید باشد.
به گزارش مدیکالاکسپرس؛ محققان دریافتند که آلو میتواند به پیشگیری یا به تاخیرانداختن تحلیل استخوان بخصوص در زنان یائسه کمک کند، احتمالاً به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو. هر دوی این عوامل منجر به تحلیل استخوانها میشوند.
در زنان یائسه، سطوح پایین استروژن میتواند باعث افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب شود و خطر ضعیف شدن استخوانها را افزایش دهد. اما گنجاندن آلو در رژیم غذایی میتواند با کند کردن یا معکوس کردن این روند به محافظت از استخوانها کمک کند.
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوانها ضعیف یا شکننده میشوند و میتواند برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما به گفته محققان در میان زنان بالای ۵۰ سال شایعتر است. این بیماری بیش از ۲۰۰ میلیون زن در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار میدهد.
میوهها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند، میتوانند بهطور بالقوه به محافظت در برابر پوکی استخوان کمک کنند.